Kontakto shitësin
PS4 SLIM + Leva Origjinale

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 1 muaj më parë
39 parje

Kontakto shitësin
PS4 SLIM + Leva Origjinale

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 1 muaj më parë
39 parje

Përshkrimi

Shitet PS4 Slim ne gjendje perfekte me leva origjinale origjinale (mos u mashtroni nga dorezat kineze) per me shum info na kontaktoni ne Whatsapp: 0683643222

Vote
Result 0 votes
Play Tirana
0 votes

Profili: Play Tirana

Play Tirana
Play Tirana Regjistruar 1+ muaj Në linjë 1 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi Kombinat, Tiranë, 1002, Tiranë, Tirana, Shqipëri

Kontakto: Play Tirana (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  Play Tirana
  Play Tirana
  4 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ muaj
  Në linjë 1 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Kombinat, Tiranë, 1002, Tiranë, Tirana, Tirana, Shqipëri
  41.3275, 19.81889

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  PS4 SLIM + Leva Origjinale
  Kontakto shitësin PS4 SLIM + Leva Origjinale nga Play Tirana