Kontakto shitësin
PS4 slim

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 3 javë më parë
32 parje

Kontakto shitësin
PS4 slim

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 3 javë më parë
32 parje

Përshkrimi

Shitet ps4 slim 1 terabyte ne gjendje shume te mire, me te gjithe fishat perkates dhe me dy leva origjinale.Te interesuarit te me kontaktojne ose te me shkruajne ne whatsapp ne numrin e telefonit 0693454259

Vote
Result 0 votes
Ebro Xhafa
0 votes

Profili: Ebro Xhafa

Ebro Xhafa
Ebro Xhafa Regjistruar 3+ javë Në linjë 3 javë më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Ebro Xhafa (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Ebro Xhafa
  Ebro Xhafa
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 3+ javë
  Në linjë 3 javë më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Tirane, Tirana, Tirana, Shqipëri
  41.3275, 19.81889

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  PS4 slim
  Kontakto shitësin PS4 slim nga Ebro Xhafa