Kontakto shitësin
Instaloni çdo lojë PS3 falas

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 1 muaj më parë
39 parje

Kontakto shitësin
Instaloni çdo lojë PS3 falas

Video lojëra - Konzola - Lodra
Publikuar 1 muaj më parë
39 parje

Përshkrimi

Program Lojerash per Playstation3 PS3. Shkarkoni dhe instaloni lojera direkt ne PS3 me program pa usb pa fisha vetem me 1 klikim 

Vote
Result 0 votes
Play Tirana
0 votes

Profili: Play Tirana

Play Tirana
Play Tirana Regjistruar 1+ muaj Në linjë 4 javë më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi Kombinat, Tiranë, 1002, Tiranë, Tirana, Shqipëri

Kontakto: Play Tirana (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  Play Tirana
  Play Tirana
  4 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ muaj
  Në linjë 4 javë më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Kombinat, Tiranë, 1002, Tiranë, Tirana, Tirana, Shqipëri
  41.3275, 19.81889

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Instaloni çdo lojë PS3 falas
  Kontakto shitësin Instaloni çdo lojë PS3 falas nga Play Tirana