Vini ne dukje Makinen tuaj.

Jepini reklamës tuaj rëndësinë që meriton!

Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
17. Sep 2023
622 shikime
Vini ne dukje Makinen tuaj.

Për të shitur një makinë të përdorur është e rëndësishme që klienti të gjejë reklamën tuaj .
Atëherë ju duhet ta shtyni atë të
gërmojë më thellë , ta bindni për mirësinë e produktit tuaj dhe në fund të fitoni besimin e tij .

Lehtë apo jo? Kjo është nëse keni disa informacione bazë. Të cilën duam ta ndajmë me ju.
Së pari, le ta vendosim veten në vendin e një blerësi. Çfarë bëjnë ata që kërkojnë një makinë në Shitdhebli.com?

Përdoruesit e fillojnë kërkimin e tyre në 80% të rasteve duke futur atë që kërkojnë dhe ku e kërkojnë në "vrimat" specifike të kërkimit. Vetëm atëherë ata përdorin filtra për të rafinuar kërkimet e tyre.
Dy aspektet e përcaktimit nëse një reklamë përmban tekstin që vizitori kërkon janë titulli dhe teksti i reklamës . Prandaj është e rëndësishme të shkruani gjërat e duhura në mënyrën e duhur.

Futni llojin
Në shumë kërkime të tekstit të lirë ka referencë për kategoritë e makinave (p.sh. automjet fuoristradë , kamionçinë , SUV , i konvertueshëm ). Shkruani kategorinë që i përket makina juaj në titullin e reklamës ose në përshkrim . Mos mendoni se është e tepërt: është, përkundrazi, informacion thelbësor për t'u gjetur. 

Flisni gjuhën e përdoruesve tuaj
Gjithashtu mbani mend se
vizitorët shpesh përdorin terminologji jo-teknike. Për shembull, ne marrim shumë më tepër kërkesa që tregojnë "4x4" ose "jashtë rrugës" sesa ato që thonë "SUV". Flisni gjuhën e përdoruesit, do të takoheni më lehtë.

Dhe për ata që përdorin filtra?
Për të synuar përdoruesit që kërkojnë duke përdorur jo tekst të lirë, por filtra të disponueshëm në Subito ("markë", "model", etj.) duhet të plotësoni të gjitha fushat plotësisht dhe saktë.

Në fakt, nëse, për shembull, një vizitor përdor fushën "klasa e emetimeve", por ju e keni futur këtë informacion vetëm në përshkrimin e makinës, por jo në fletën e të dhënave, makina juaj nuk do të shfaqet në këtë kërkim .

Reklamat shfaqen sipas datës së  publikimit duke i dhënë përparësi reklamave më të fundit . Ky cilësim mund të ndryshohet, por pak e bëjnë këtë. Reklama juaj do të marrë më së shumti shikime në ditët (ose në disa raste orë) menjëherë pas publikimit.

Duke ndjekur këto pak rregulla, reklama juaj do të jetë e përshtatshme për kërkesat e përdoruesve që kërkojnë një makinë.
Por çfarë duhet të ketë reklama perfekte për të shitur makinën tuaj? Zbulojeni me ne

Apartamente per shitje ose me qera 

Makina per shitje ose me qera 

Komentet

Asnjë koment nuk është shtuar në këtë postim

Shto koment të ri

Duhet të identifikohesh për të shtuar koment të ri. Identifikohu
Njoftime Falas Reklama falas Lajmerime Falas Ofrojme menyrat e reklamimt te produkteve tuaj pa pagesë. Këshilla për Biznesin Strategji Marketingu.
Menaxhim, Bloger, Supervizor, Administrator, Krijues
Kategoritë
Profesionistë - Artizan
Në këtë kategori do te japim informacione si të kërkoni punë - Punësimi për profesionistë dhe artizan. Punësime ne Shqiperi Kosovë Maqedoni. Punesime jasht shtetit.
Shtëpi ne shitje - Makina në shitje
Këshilla për të gjithë ata që duan të blejnë një shtëpi edhe per te gjithë ata që duan të blejnë një makinë. Shtëpi në shitje Makina në shitje.
Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
Këshilla të përgjithshme lidhur me menyrat e rekamimit falas njoftime falas reklama falas. Nese jeni duke shitur shtepi ose po kerkoni per te blere shtepi nese jeni duke kerkuar shtepi me qera ose doni te jepni dhome me qera. Nga termat e kerkimit shtepi me qera shtepi ne shitje dhoma me qera dhoma ne shitje. makina me qera makina ne shitje. njoftimet falas dhe reklamat falas.
Llogaria ime
Si të menaxhoni llogarinë tuaj
Komentet e fundit