Por si të bëj foto?

Këshillat e ekspertëve për të bërë foton perfekte për reklamën tuaj.

Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
17. Sep 2023
856 shikime
Por si të bëj foto?

Më në fund keni vendosur të shisni atë objekt që ju pëlqen aq shumë, por që nuk e përdorni më. E bukura është e bukur, por si mund ta kapësh bukurinë e saj edhe në foto? Pyetëm disa ekspert te fushës , të cilët jan të apasionuar në fotografi, bloger, reklama etj.

 

Hapi i parë: gjërat që nuk janë më të dobishme për ju mund të kenë shumë vlerë për një person tjetër. Dhe objekti që ju ka shoqëruar për shumë vite mund të marrë një jetë të re. Duke u nisur nga një pamje e re. Fotoja është një pjesë themelore e reklamës, 'kartëvizita' për të tërhequr vëmendjen e atyre që kërkojnë një objekt si ai që po shitni.

Vetëm mendoni se në Shitdhebli.com një reklamë me foto konsultohet 7 herë më shumë se një pa foto.

Këtu janë këshillat e çmuara për të bërë fotografi të përsosura dhe për të zgjedhur çmimin e duhur për të shitur artikujt tuaj në Shitdhebli.com.

  • Mos përdorni imazhe të marra nga interneti, një foto e objektit real, me pikat e forta dhe të dobëta, me "jetën e jetuar" është shumë më efektive.
  • Gjeni një mur të pastër që ka sfondin e duhur me ngjyra për ta bërë artikullin tuaj të dallohet mirë. Ju nuk keni nevojë për një kompozim, thjesht duhet të bëni një foto që nxjerr në pah objektin, në fokus dhe të ndriçuar mirë.
  • Në foto, përshtatni objektin në tërësinë e tij, mos i prisni qoshet, këmbët ose skajet. Duhet të jetë e mundur të shihet gjithçka qartë.
  • Regjistroni vetëm me dritë natyrale, është më mirë të shmangni blicin që ndryshon ngjyrat.
  • Mos përdorni filtra ose efekte speciale për të modifikuar foton, realiteti paguan gjithmonë.
  • Bëni disa fotografi që tregojnë objektin nga shumë anë dhe, nëse ju ndihmon, në pozicione të ndryshme.
  • Kapni të gjitha detajet. Kontrolloni nëse artikulli ka etiketa, kode ose vula dhe fotografoni gjithmonë gjithçka, sepse ato mund ta ndihmojnë blerësin ta identifikojë saktësisht.
  • A ka artikulli defekte? Mos u mundoni t'i fshehni, në fakt, fotografojini ato! Ndershmëria është gjithmonë kërkesa thelbësore për të shmangur problemet.
  • Për me shumë informacione rreth fotografive klikoni linkun me posht.
  • Suksesi i reklamës suaj përmbahet në një klikim (por jo ai i Mouse)

Tani jeni gati për të shkruar reklamën perfekte! Nëse ende dëshironi disa këshilla, klikoni këtu dhe futni reklamën tuaj!

Apartamente per shitje ose me qera 

Makina per shitje ose me qera 

 

 

Komentet

Asnjë koment nuk është shtuar në këtë postim

Shto koment të ri

Duhet të identifikohesh për të shtuar koment të ri. Identifikohu
Njoftime Falas Reklama falas Lajmerime Falas Ofrojme menyrat e reklamimt te produkteve tuaj pa pagesë. Këshilla për Biznesin Strategji Marketingu.
Menaxhim, Bloger, Supervizor, Administrator, Krijues
Kategoritë
Profesionistë - Artizan
Në këtë kategori do te japim informacione si të kërkoni punë - Punësimi për profesionistë dhe artizan. Punësime ne Shqiperi Kosovë Maqedoni. Punesime jasht shtetit.
Shtëpi ne shitje - Makina në shitje
Këshilla për të gjithë ata që duan të blejnë një shtëpi edhe per te gjithë ata që duan të blejnë një makinë. Shtëpi në shitje Makina në shitje.
Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
Këshilla të përgjithshme lidhur me menyrat e rekamimit falas njoftime falas reklama falas. Nese jeni duke shitur shtepi ose po kerkoni per te blere shtepi nese jeni duke kerkuar shtepi me qera ose doni te jepni dhome me qera. Nga termat e kerkimit shtepi me qera shtepi ne shitje dhoma me qera dhoma ne shitje. makina me qera makina ne shitje. njoftimet falas dhe reklamat falas.
Llogaria ime
Si të menaxhoni llogarinë tuaj
Komentet e fundit