Si të postoni një reklamë si një profesionist

Sugjerimet tona për të arritur një audiencë gjithnjë e më kërkuese.

Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
17. Sep 2023
697 shikime
Si të postoni një reklamë si një profesionist

Në të gjitha proceset e shitjes gjëja më e rëndësishme është të jesh i sinqertë dhe serioz. 

Mijëra profesionistë që përdorin zgjidhje të ndryshme për të publikuar ofertat e tyre janë të pranishëm në web me ofertat e tyre.

E thjeshtë, kur klientët kalojnë nga dera e showroom-it tonë dhe ne mund t'i mirëpresim me një buzëqeshje të njohur... më e ndërlikuar kur qasja e parë bëhet në web. Me telefonat inteligjentë, PC dhe tableta, kartëvizita jonë bëhet njoftimi dhe vitrina jonë, një fotografi, një postim social, një logo e punuar mirë.

Edhe nëse jeni një rishitës profesionist, mund të jetë e vështirë të prezantoni veten dhe të krijoni komunikime efektive në internet që shkojnë drejtpërdrejt në zemrat e blerësve. 

Për këtë arsye ne kemi menduar për disa këshilla të dobishme për të publikuar reklama në Shitdhebli.com . Sugjerime të vogla që do t'ju lejojnë të arrini një audiencë të informuar, heterogjene dhe gjithnjë e më kërkuese.

TITULLI

Përqendrohuni në titullin e reklamës suaj, është gjëja e parë që klienti potencial lexon në listën e reklamave. Ju duhet ta përmblidhni produktin me pak fjalë, duke e dalluar atë nga produkte të ngjashme dhe duke treguar karakteristikat e tij të veçanta.

TEKSTI

Kur shkruani tekstin e një reklame, duhet të ndiqen dy objektiva themelorë: të theksohet cilësia e produktit dhe të përçohet besueshmëria. Ndonjëherë, megjithatë, përdorimi i termave tepër teknikë dhe specifikë mund t'ju largojë nga konsumatorët e mundshëm dhe të krijojë një efekt bumerang . Këshilla jonë? Merrni një dorë nga një person që nuk ka lidhje me profesionin ose të paktën kërkoni një mendim për atë që shkruhet. Të afërmit dhe miqtë mund t'ju ndihmojnë të krijoni një tekst në përputhje me pritjet e përdoruesve dhe ju do të zbuloni mënyrën më efektive të shprehjes për të arritur klientë të rinj. Mos u shqetësoni, ne do t'ju ndihmojmë të tregoni të gjithë profesionalizmin tuaj duke prezantuar kompaninë tuaj me faqen tuaj: Dyqani .

FOTOGRAFI

Përdoruesit Shitdhebli.com duan të shohin objekte reale, të riprodhuara në foto reale.

Prandaj është thelbësore të përfshihen foto që tregojnë produktin me të gjitha karakteristikat e tij, veçanërisht nëse është i dorës së dytë dhe të shmanget publikimi i imazheve të katalogut . Një foto e vërtetë rrit artikullin dhe e bën blerësin të ndihet më i sigurt: përdoruesi e njeh veten më shumë në objekt, percepton një situatë më të ngjashme me një përvojë reale dhe të drejtpërdrejtë. Të gjithë klientët tanë profesionistë kanë mundësinë të vendosin deri në 10 foto për reklamë: ne i japim hapësirë ​​fotografit që gjendet në ju... dhe nëse nuk e gjeni, pyesni ndonjë ekspert. 

Për të maksimizuar efektivitetin në të gjitha pajisjet, është më mirë të ngarkoni imazhe në format horizontal dhe të marra me sfond neutral. Mos harroni se cilësia e asaj që publikoni është kartëvizita e parë për ju dhe kompaninë tuaj.

HISTORIA E OBJEKTIT

Përmbajtja e reklamës duhet të përshkruajë me vërtetësi historinë e objektit që shitet, veçanërisht nëse përdoret. 

Prandaj, është e nevojshme të përmirësohen pikat e forta dhe të përshkruhen çdo papërsosmëri ose veçori të objektit. Një artikull i përdorur i përshkruar si i ri ende krijon një farë hutimi: është më mirë të jesh i sinqertë dhe të përshkruash çdo shenjë plakjeje, ndoshta duke ofruar edhe imazhe të atyre detajeve të veçanta. Një këshillë e vogël për çmimin : fillimisht hidhini një sy reklamave të ngjashme, ato në zonën tuaj, dhe zgjidhni një çmim të saktë dhe konkurrues. Në këtë mënyrë blerësi do të ndihet i qetësuar dhe nuk do të ketë dyshime apo frikë për cilësinë e reklamës dhe shitësit.


Një përdorues i sigurt është një përdorues i fituar... dhe besimi i komunitetit është thelbësor për të vazhduar të bësh biznes të mirë!

Apartamente per shitje ose me qera 

Makina per shitje ose me qera 

Komentet

Asnjë koment nuk është shtuar në këtë postim

Shto koment të ri

Duhet të identifikohesh për të shtuar koment të ri. Identifikohu
Njoftime Falas Reklama falas Lajmerime Falas Ofrojme menyrat e reklamimt te produkteve tuaj pa pagesë. Këshilla për Biznesin Strategji Marketingu.
Menaxhim, Bloger, Supervizor, Administrator, Krijues
Kategoritë
Profesionistë - Artizan
Në këtë kategori do te japim informacione si të kërkoni punë - Punësimi për profesionistë dhe artizan. Punësime ne Shqiperi Kosovë Maqedoni. Punesime jasht shtetit.
Shtëpi ne shitje - Makina në shitje
Këshilla për të gjithë ata që duan të blejnë një shtëpi edhe per te gjithë ata që duan të blejnë një makinë. Shtëpi në shitje Makina në shitje.
Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
Këshilla të përgjithshme lidhur me menyrat e rekamimit falas njoftime falas reklama falas. Nese jeni duke shitur shtepi ose po kerkoni per te blere shtepi nese jeni duke kerkuar shtepi me qera ose doni te jepni dhome me qera. Nga termat e kerkimit shtepi me qera shtepi ne shitje dhoma me qera dhoma ne shitje. makina me qera makina ne shitje. njoftimet falas dhe reklamat falas.
Llogaria ime
Si të menaxhoni llogarinë tuaj
Komentet e fundit