Ta shkruash apo mos ta shkruash, kjo është çështja

Udhëzues i vogël për krijimin e saktë të reklamave për t'u publikuar në Shitdhebli.com

Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
17. Sep 2023
757 shikime
Ta shkruash apo mos ta shkruash, kjo është çështja

Sa herë ju është dashur të bëni ndryshime në një reklamë për ta publikuar atë?

Oh po, kjo u ndodh edhe më të mirëve…

Në SHitdhebli.com ne jemi shumë të kujdesshëm për përmbajtjen që përfshihet në çdo reklamë individuale. 

Në fakt, para se të publikohen, reklamat shqyrtohen dhe verifikohen, si në pjesët tekstuale ashtu edhe në imazhe.

Për t'u siguruar që reklamat tuaja të publikohen pa pengesa, këtu janë disa rregulla të thjeshta që duhen ndjekur dhe lista e termave që NUK do të përdoren në titull. 

Rregullat e publikimit

  1. Çdo reklamë duhet të lidhet me një produkt ose shërbim të vetëm, të identifikuar qartë. Ju mund të vendosni reklama në lidhje me produktet në magazinë vetëm nëse shiten me shumicë me një çmim të vetëm; përndryshe ju duhet të krijoni më shumë reklama.
  2. Shmangni përshkrimet dhe fotografitë identike në reklama të ngjashme (p.sh. shitja e shumë apartamenteve në të njëjtën ndërtesë).
  3. Teksti i reklamave duhet të jetë i detajuar dhe i përshtatshëm për temën e shpalljes. Nuk lejohet futja e frazave gjenerike që nuk i referohen produktit në shitje ose që promovojnë shërbime që nuk i referohen drejtpërdrejt reklamës (p.sh. shes edhe shumë produkte të tjera, kemi marka dhe produkte të ndryshme, etj.). 
  4. Gjithmonë vendosni çmimin e saktë. Është gjithmonë më mirë të tregohen vlera të mirëpërcaktuara dhe jo të përafërta (p.sh. 1000 € dhe jo 999 €).

 

PËR PROFESIONALËT 

  1. Ju mund të publikoni në faqen e internetit të kompanisë suaj.
  2. Nuk është e mundur të futni reklama duke përdorur softuer menaxhues të paautorizuar nga Shitdhebli.com.
  3. Ju mund të vendosni reklama në çdo kategori përveç "Kandidatët që kërkojnë punë"

 

Mos shkruani në titull

  1. Shmangni fjalët gjenerike si: shitje, qira, ofertë, shumë speciale.
  2. Mos vendosni mbiemra të dyshimtë si: e bukur, e shkëlqyer, fantastike.
  3. Mos përdorni tituj të përgjithshëm: shtëpi, apartament, Ndërrim.

Mos harroni se nuk është e saktë të fshini reklamat përpara skadimit të tyre natyror për t'i ripublikuar dhe për t'i vendosur ato përsëri në krye të rezultateve. Kjo sjellje mund të çojë në pezullimin e llogarisë.

Nëse dëshironi të optimizoni efektivitetin e reklamave tuaja dhe të zvogëloni kohën e shitjeve, zbuloni opsionet tona të dukshmërisë

Epo, tani i keni të gjitha informacionet që ju nevojiten për të shpejtuar publikimin e reklamave tuaja dhe për të vazhduar të bëni biznes në Shitdhebli.com

Çfarë po pret? Posto njoftim të ri

Apartamente per shitje ose me qera 

Makina per shitje ose me qera 

Komentet

Asnjë koment nuk është shtuar në këtë postim

Shto koment të ri

Duhet të identifikohesh për të shtuar koment të ri. Identifikohu
Njoftime Falas Reklama falas Lajmerime Falas Ofrojme menyrat e reklamimt te produkteve tuaj pa pagesë. Këshilla për Biznesin Strategji Marketingu.
Menaxhim, Bloger, Supervizor, Administrator, Krijues
Kategoritë
Profesionistë - Artizan
Në këtë kategori do te japim informacione si të kërkoni punë - Punësimi për profesionistë dhe artizan. Punësime ne Shqiperi Kosovë Maqedoni. Punesime jasht shtetit.
Shtëpi ne shitje - Makina në shitje
Këshilla për të gjithë ata që duan të blejnë një shtëpi edhe per te gjithë ata që duan të blejnë një makinë. Shtëpi në shitje Makina në shitje.
Këshilla Biznesi - Njoftime Falas - Reklama Falas
Këshilla të përgjithshme lidhur me menyrat e rekamimit falas njoftime falas reklama falas. Nese jeni duke shitur shtepi ose po kerkoni per te blere shtepi nese jeni duke kerkuar shtepi me qera ose doni te jepni dhome me qera. Nga termat e kerkimit shtepi me qera shtepi ne shitje dhoma me qera dhoma ne shitje. makina me qera makina ne shitje. njoftimet falas dhe reklamat falas.
Llogaria ime
Si të menaxhoni llogarinë tuaj
Komentet e fundit