Kërko

Kontakto shitësin
Këlysh Mashkull Belgian Malinois

Kafshë - Shpendë
Publikuar 4 muaj më parë
73 parje

Kontakto shitësin
Këlysh Mashkull Belgian Malinois

Kafshë - Shpendë
Publikuar 4 muaj më parë
73 parje

Përshkrimi

Shitet këlysh mashkull  9 javësh Belgian Malinois  gjak i pastër 100% këlyshi eshte I pastruar nga parazitët i vaksinuar + passaport 

Vote
Result 0 votes
Kreshnik Niku
0 votes

Profili: Kreshnik Niku

Kreshnik Niku
Kreshnik Niku Regjistruar 4+ muaj Në linjë 4 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Kreshnik Niku (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Kreshnik Niku
  Kreshnik Niku
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 4+ muaj
  Në linjë 4 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Kuçovë, Kuçovë, Berat, Shqipëri
  40.80028, 19.91667

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Këlysh Mashkull Belgian Malinois Këlysh Mashkull Belgian Malinois Këlysh Mashkull Belgian Malinois Këlysh Mashkull Belgian Malinois Këlysh Mashkull Belgian Malinois
  Kontakto shitësin Këlysh Mashkull Belgian Malinois nga Kreshnik Niku