Kërko

1,500 €
Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6

Kafshë - Shpendë
Publikuar 1 muaj më parë
37 parje

1,500 €
Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6

Kafshë - Shpendë
Publikuar 1 muaj më parë
37 parje

Përshkrimi

Përshëndetje dhe mirëseardhje. Ne kemi në dispozicion kotele savannah f4, f5, f6. Kotele gati për grumbullim me komplet të plotë vaksinash dhe dokumentesh - të lindura në kazanin tonë legal, të regjistruar. Servalët që në moshë të re socializohen (ushqehen me shishe), mësojnë të përdorin kutinë e mbeturinave. Ata janë mësuar të jetojnë në një shtëpi me kafshë të tjera shtëpiake. Prindërit vijnë nga lukunitë më të mira në Evropë. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni me telefon. Macet tona të rritura vijnë nga kafazet evropiane të përzgjedhura më të mira, të cilat garantojnë cilësinë më të mirë të koteleve të reja, pa defekte gjenetike, të cilat ne i garantojmë. Për regjistrim, ne ofrojmë dokumentacion të plotë mbi origjinën e kafshës kur blini një savanë. Ju lutem më telefononi përpara se të blini.

Vote
Result 0 votes
maurin michelle
0 votes

Profili: maurin michelle

maurin michelle
maurin michelle Regjistruar 1+ muaj Në linjë 1 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: maurin michelle (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  maurin michelle
  maurin michelle
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ muaj
  Në linjë 1 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  9 Rue Claude Monet, 62100 Calais, France, 62100, Calais, Libohovë, Gjirokastër, Shqipëri
  40.03111, 20.26306

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6
  1,500 € Në dispozicion kotele Savannah f4, f5, f6 nga maurin michelle