4 L
Shiten bikat

Kafshë - Shpendë
Publikuar 4 muaj më parë
71 parje

4 L
Shiten bikat

Kafshë - Shpendë
Publikuar 4 muaj më parë
71 parje

Përshkrimi

Shiten bikat 400kg dhe 600kg te ushqyer bio

San kasht dhe tagji per ma shum info 

045 559 799

 

Vote
Result 0 votes
hasan kungji
0 votes

Profili: hasan kungji

hasan kungji
hasan kungji Regjistruar 1+ vit Në linjë 1 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: hasan kungji (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  hasan kungji
  hasan kungji
  2 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ vit
  Në linjë 1 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Stanofc I Eperm, 42000, Vushtrri, Vushtrri, Mitrovica, Kosova
  42.82306, 20.9675

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Shiten bikat Shiten bikat Shiten bikat Shiten bikat
  4 L Shiten bikat nga hasan kungji