Kërko

600 €
Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal

Kafshë - Shpendë
Publikuar 9 muaj më parë
311 parje

600 €
Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal

Kafshë - Shpendë
Publikuar 9 muaj më parë
311 parje

Përshkrimi

Servalët dhe Savanët e brezave të ndryshëm kanë lindur në mbarështimin tonë ligjor. Ju lutemi vizitoni faqen tonë - Mbarështimi ekzotik i kafshëve shtëpiake dhe Rreth nesh: Ne jemi një mbarështues ligjor me një traditë të gjatë mbarështimi. Macet tona të rritura vijnë nga fermat më të mira të përzgjedhura evropiane, të cilat garantojnë cilësinë më të mirë të këlyshëve të rinj pa defekte gjenetike. Ne i rrisim kotelet në një shishe, e cila siguron shoqërizim të plotë dhe një prirje të butë. Karakteri i një shërbëtori formohet që në ditët e para të jetës. Pas blerjes, shërbimi duhet të regjistrohet në bashkinë brenda 14 ditëve nga blerja. Për regjistrim, ne lëshojmë dokumentacion të plotë të origjinës së kafshës kur blejmë një serval. Për të pasur një serval në shtëpi, nuk keni nevojë për licencë për të mbarështuar këtë specie. Ju lutem më telefononi përpara se të blini. Vetëm të interesuarit seriozë mund të më kontaktojnë! Me shume foto dhe video ne whatsapp 0447456453228 ..viber, skype, telegram 0447476837635. thjesht na lini numrin tuaj me aplikacionin që përdorni ne do t'ju kontaktojmë
  Mbarështimi i maceve ekzotike, shërbëtorë afrikanë. fjalë kyçe: iriq, tenrek, tenrek i vogël, kafshë e rrallë ekzotike, mace, mace ekzotike, race unike mace, mace e pazakontë, serval, serval, kafshë ekzotike, dhelpra femër

Vote
Result 0 votes
vip leo
0 votes

Profili: vip leo

vip leo
vip leo Regjistruar 9+ muaj Në linjë 9 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: vip leo (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  vip leo
  vip leo
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 9+ muaj
  Në linjë 9 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  5 Ashford Common, TW15 1, London (Ashford), Bijelo Polje, Bijelo Polje, Mali i Zi
  43.03834, 19.74758

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal
  600 € Në dispozicion kotele Savannah, serval, karakal nga vip leo