300 €
Mace kotele

Kafshë - Shpendë
Publikuar 9 muaj më parë
270 parje

300 €
Mace kotele

Kafshë - Shpendë
Publikuar 9 muaj më parë
270 parje

Përshkrimi

Shiten kotele persiane me kolore te ndryeshme  , na kontaktoni kur do here ne nr e shfaqur ose ne watcap

Vote
Result 0 votes
saimir culaj
0 votes

Profili: saimir culaj

saimir culaj
saimir culaj Regjistruar 9+ muaj Në linjë 9 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: saimir culaj (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  saimir culaj
  saimir culaj
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 9+ muaj
  Në linjë 9 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Isuf Sokoli, Shkoder, Shkodër, Shkodër, Shqipëri
  42.06828, 19.51258

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Mace kotele Mace kotele Mace kotele Mace kotele Mace kotele Mace kotele Mace kotele
  300 € Mace kotele nga saimir culaj