Kërko

250,000 €
Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT

Të Ndryshme
Publikuar 1 vit më parë
210 parje

250,000 €
Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT

Të Ndryshme
Publikuar 1 vit më parë
210 parje

Përshkrimi

Bar Restorant sueno.lokal modern me standarde dhe pajisje bashkohore mes pishave te kompleksit Lura 1, Gjiri I Lalezit 

Vote
Result 0 votes
Rezart Tyli
0 votes

Profili: Rezart Tyli

Rezart Tyli
Rezart Tyli Regjistruar 1+ vit Në linjë 10 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Rezart Tyli (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Rezart Tyli
  Rezart Tyli
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ vit
  Në linjë 10 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Kompleksi Lura, Gjiri I Lalezit, Durrës, Durrës, Shqipëri
  41.32355, 19.45469

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT
  250,000 € Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT nga Rezart Tyli