Detajet e shitësit

Rezart Tyli
Rezart Tyli
1 njoftime aktive
Shitës Privat
Regjistruar 1+ vit
Në linjë 9 muaj më parë
Kontakto Të gjithë njoftimet

Vendndodhja

Vendndodhja e pavendosur

Kontakto: Rezart Tyli

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.

  Shpërnda profilin

  Publikimet nga Rezart Tyli

  Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT
  1 vit më parë
  250,000 €
  Shiteti biznesi BAR RESTORANT SUENO TEK KOMPLEKSI LURA GJIRI I LALEZIT
  I ri
  Shitje
  1 vit më parë
  Bar Restorant sueno.lokal modern me standarde dhe pajisje bashkohore mes pishave te kompleksit Lura 1, Gjiri I Lalezit 
  Vendndodhja: Durrës, Durrës, AL Gjëndja: I ri Për: Shitje
  250,000 €
  166 persona e panë
  Shtuar 1 vit më parë