Kërko

Falas
Shtepi ne Shitje Shqiperi Kosove Maqedoni

Të Ndryshme
Publikuar 8 muaj më parë
219 parje

Falas
Shtepi ne Shitje Shqiperi Kosove Maqedoni

Të Ndryshme
Publikuar 8 muaj më parë
219 parje

Përshkrimi

Shtepi ne shitje Shqiperi Kosove Maqedoni 
Nese keni per te shitur shtepine tuaj per tu shitur ose jeni ne kerkim per te blere shtepi ose per qera. Shitdhebli.com postoni njoftimin tuaj ose kerkoni në galerinë tonë.

Apartamente per shitje ose me qera 

Makina per shitje ose me qera 

Shqiperi, Kosova dhe Maqedonia ofrojne shume opsione.

 

Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia jane tre vende qe ofrojne nje gamë të gjere opsionesh për shitjen dhe blerjen e shtepive. Nëse jeni duke kerkuar për nje shtepi për tu blerë, qerasë ose shitur, atëherë këto vende ofrojnë një gamë të gjere mundësish për këtë.

Shqipëria ka një treg me një gamë të gjërë shtëpish për blerje, qeraje ose shitje. Ka nga shtëpitë më të vogla e me një kat deri tek shtëpitë me disa kate. Ka shtëpi me qera të lira, shtëpi me çmime të lira për blerje dhe shtëpi me çmime më të larta për blerje. Ka shtëpi në qytetet më të mëdha si Tirana, Durrësi, Elbasani, Vlora dhe Shkodra, por ka edhe shumë shtëpi në qytete më të vogla.

 

Kosova ka një treg të shtëpive të cilat përfshijnë nga shtëpitë me një kat deri tek shtëpitë me disa kate. Ka shtëpi të lira për qira, shtëpi me çmime të lira për blerje dhe shtëpi me çmime më të larta për blerje. Ka shtëpi në qytetet më të mëdha si Prishtina, Gjakova, Mitrovica dhe Peja, por ka edhe shumë shtëpi në qytete më të vogla.

 

Maqedonia gjithashtu ofron një gamë të gjërë shtëpish për blerje, qeraje ose shitje. Ka nga shtëpitë më të vogla e me një kat deri tek shtëpitë me disa kate. Ka shtëpi të lira për qira, shtëpi me çmime të lira për blerje dhe shtëpi me çmime më të larta për blerje. Ka shtëpi në qytetet më të mëdha si Shkupi, Tetova, Struga dhe Gostivari, por ka edhe shumë shtëpi në qytete më të vogla.

 

Këto tre vende ofrojnë një gamë të gjerë mundësish për shitjen, qerasjen dhe blerjen e shtëpive. Këshillojmë që të kërkoni me kujdes dhe të krahasoni çmimet, përpara se të bëni një zgjedhje. Me ndihmën e agjensive të specializuara, ju mund të gjeni shtëpinë e duhur me çmimin e duhur.

 

Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia ju ofrojne shumë mundësi të mëdha.

Kur ne fillojme te shikojme për shtëpi për tu shitur, qira ose blerë, në trevat e Ballkanit, Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia, ofrojnë një gamë të gjerë të mundësive. Këto treva janë shumë të njohura për bukurinë e tyre natyrore, traditat dhe shpirtin e tyre të gjallë. Por, ato ofrojnë edhe një mundësi të shkëlqyeshme për të blerë shtëpi.

 

Me një klimë të butë dhe temperatura mesatare vjetore, Shqipëria paraqet një numër të madh të mundësive për shtëpi. Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë e shtëpive të ndërtuara me kohë, si dhe një gamë moderne shtëpish, ndërtesash të reja dhe apartamentesh që ofrojnë një jetesë të komoditetit dhe komoditetit.

 

Kosova ka një numër të madh të shtëpive që mund të blihen ose merren me qera. Ky shtet ka një ekonomi që po rritet dhe me ndihmën e qeverisë, ka një numër të madh të shtëpive që ndërtohen çdo vit. Prandaj, ju mund të gjeni një shumëllojshmëri të shtëpive që mund të blihen ose te merren me qera, si dhe një numër të madh të apartamenteve të reja dhe shtëpive moderne.

 

Maqedonia është një nga vendet më të njohura në Ballkan për pamjen e saj bukur natyrore. Një numër i madh i shtëpive të vjetra dhe të reja ofrohen në shumë qytete të Maqedonisë, si dhe një numër i madh i shtëpive të ndërtuara me kohë në qytete të tjera të Maqedonisë. Me një gamë të gjerë të shtëpive që mund të blihen ose merren me qera, Maqedonia është një vend i shkëlqyer për të blerë ose për te marrë me qera një shtëpi.

 

Me një gamë të gjerë të mundësive për të blerë ose marrë me qera një shtëpi, Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia ofrojnë mundësi të mrekullueshme për tu shitur ose marrë me qera një shtëpi. Nëse jeni në kërkim për një shtëpi të re, në këto treva, ju mund të gjeni një shumëllojshmëri të shtëpive që mund të blihen ose te merren me qera. Prandaj, nëse jeni në kërkim për një shtëpi të re, ju duhet të shikoni Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë për të gjetur shtëpinë tuaj të ëndrrave.

Vote
Result 0 votes
Njoftime Falas
0 votes

Profili: Njoftime Falas

Njoftime Falas
Njoftime Falas Regjistruar 2+ vite Në linjë 5 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Njoftime Falas Shqiperi Kosove Maqedoni 
Nese keni per te reklamuar Biznesin tuaj 
Ose keni per te shitur Makina, Shtepi, Toka reklamoni falas ne faqen tone nepermjet njoftimeve.
Apartamente per shitje ose me qera 
Makina per shitje ose me qera 
Reklama Falas Shqiperi Kosove Maqedoni
Reklama Falas Shqiperi Kosove Maqedoni ofron nje mundesi te pazgjedhur per te reklamuar biznesin tuaj ne te gjithe rajonin. Ne ofrojme qasje ne nje audienc te gjere dhe platformen me te avancuar te reklamimit falas. Platforma jone mundeson qe ju te shperndani informacionin tuaj ne menyre efikase dhe te arritni nje audienc te gjere.
 
Nese keni per te reklamuar biznesin tuaj, ofroni nje sherbim, produkt ose te shitni makina, shtepi ose toka, atehere ne mund ta ndihmojme. Ne mund te ndihmojme ne zhvillimin e reklamave, njoftimit tuaj dhe ne mund te japim ndihmesen e nevojshme per te arritur targetin tuaj te audiencave. Platforma jone do te ju ndihmoje te arritni nje audienc te gjere dhe te shperndani mesazhin tuaj ne te gjithe rajonin duke postuar njoftim.
 
Ne e kuptojme se sa e rendesishme eshte reklamimi dhe se si mund te ndikoje ne suksesin e biznesit tuaj. Prandaj, ne ofrojme nje sherbim cilesor dhe te mundur falas. Platforma jone ju ofron mundesine per te shperndare mesazhin tuaj ne nje menyre efikase dhe per te arritur nje audienc te gjere.
 
Ne kerkoni te reklamoni biznesin tuaj ose produktin tuaj ne rajonme njoftime falas? Atehere reklamoni falas ne faqen tone dhe gjeni nje audienc te gjere. Platforma jone do te ju ndihmoje te shperndani mesazhin me njoftimet tuaja ne menyre efikase dhe te arritni nje audienc te gjere. Ne jemi te perkushtuar qe ju te keni sukses me reklamimin tuaj.

 
 
 
 
 
 
 
Shqipëri

Kontakto: Njoftime Falas (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  Njoftime Falas
  Njoftime Falas
  13 njoftime aktive
  Biznes
  Regjistruar 2+ vite
  Në linjë 5 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  1001, Tirana, Tirana, Shqipëri
  41.3275, 19.81889

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Shtepi ne Shitje Shqiperi Kosove Maqedoni
  Falas Shtepi ne Shitje Shqiperi Kosove Maqedoni nga Njoftime Falas