6,000 L
ray ban

Të Ndryshme
Publikuar 1 vit më parë
191 parje

6,000 L
ray ban

Të Ndryshme
Publikuar 1 vit më parë
191 parje

Përshkrimi

rayban origjinale shitet per mos perdorim urgjent 

Vote
Result 0 votes
Kostika Irsa
0 votes

Profili: Kostika Irsa

Kostika Irsa
Kostika Irsa Regjistruar 1+ vit Në linjë 9 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi bulevard republika, 7001, korce, Korçë, Shqipëri

Kontakto: Kostika Irsa (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  Kostika Irsa
  Kostika Irsa
  3 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ vit
  Në linjë 9 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Bulevard Republika, 7001, Korce, Korçë, Korçë, Shqipëri
  40.61861, 20.78083

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  ray ban ray ban
  6,000 L ray ban nga Kostika Irsa