Kërko

1,600 €
Kotele Serval në dispozicion për shitje

Kafshë - Shpendë
Publikuar 1 javë më parë
17 parje

1,600 €
Kotele Serval në dispozicion për shitje

Kafshë - Shpendë
Publikuar 1 javë më parë
17 parje

Përshkrimi

Përshëndetje dhe mirëseardhje. Kemi te rinj ne shitje (African serval / Savanna Serval, caracal, caracat). Kotele gati për grumbullim me një sërë vaksinash dhe letrash - të lindura në mbeturinat tona ligjore dhe të regjistruara. Servalët që në moshë të re socializohen (ushqehen me shishe), mësojnë të përdorin kutinë e mbeturinave. Ata janë mësuar të jetojnë në një shtëpi me kafshë të tjera. Prindërit vijnë nga zonat më të mira të mbarështimit në Evropë. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni me telefon. Rreth nesh: Ne jemi një mbarështues anglez me traditë shumëvjeçare mbarështimi. Macet tona të rritura vijnë nga mbarështuesit më të mirë të përzgjedhur evropianë, të cilët garantojnë cilësinë më të mirë të kotele të reja, pa defekte gjenetike, të cilat ne i garantojmë. Serval duhet të regjistrohet në komunë pas blerjes. Për regjistrim, ne ofrojmë dokumentacion të plotë të origjinës së kafshës kur blejmë një serval. Ju lutemi na telefononi përpara se të blini. Ju lutem më kontaktoni vetëm nëse jeni seriozisht të interesuar për të blerë. Ju lutemi na kontaktoni përmes WhatsApp, Viber, Skype, Telegram

Vote
Result 0 votes
Иринайрина
0 votes

Profili: Иринайрина

Иринайрина
Иринайрина Regjistruar 1+ javë Në linjë 1 javë më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Иринайрина (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Иринайрина
  Иринайрина
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ javë
  Në linjë 1 javë më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Shijak, Durrës, Shqipëri
  41.34556, 19.56722

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje Kotele Serval në dispozicion për shitje
  1,600 € Kotele Serval në dispozicion për shitje nga Иринайрина