Kërko

800 L
New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5

Telefonë Ineligjent (Smart)
Publikuar 1 vit më parë
178 parje

800 L
New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5

Telefonë Ineligjent (Smart)
Publikuar 1 vit më parë
178 parje

Përshkrimi

Gjithçka që shesim këtu në kompaninë tonë është krejt e re origjinale, e mbyllur në kuti, gjithashtu vjen me aksesorë të plotë dhe garanci ndërkombëtare...

Shesim të gjitha llojet e telefonave celularë, ora inteligjente, lojëra, karta grafike, makineri minierash dhe të gjitha llojet e pajisjeve elektronike me çmim të volitshëm...

BLENI 2 MERRNI 1 FALAS

Blerësi i interesuar duhet të dërgojë mesazh në detajet e mëposhtme:
Email: [email protected]
Biseda në Whatsapp: +1-502-230-2029

  Detaje

Vote
Result 0 votes
Khalid Mohd
0 votes

Profili: Khalid Mohd

Khalid Mohd
Khalid Mohd Regjistruar 1+ vit Në linjë 1 vit më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Khalid Mohd (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Postime të tjerë nga ky shitës

  Detajet e shitësit Detajet

  Khalid Mohd
  Khalid Mohd
  3 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ vit
  Në linjë 1 vit më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Bar, Bar, Mali i Zi
  42.0937, 19.09841

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5 New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5 New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5
  800 L New Apple iPhone 14 Pro Max/ASUS RTX 4090 Graphics Card/Sony PS 5 nga Khalid Mohd