Detajet e shitësit

Abdullai Muhammed
Abdullai Muhammed
1 njoftime aktive
Shitës Privat
Regjistruar 1+ vit
Në linjë 1 vit më parë
Kontakto Të gjithë njoftimet

Vendndodhja

Vendndodhja e pavendosur

Kontakto: Abdullai Muhammed

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.

  Shpërnda profilin

  Publikimet nga Abdullai Muhammed

  Quick Sales Apple iPhone 14 Pro Max 512Gb/256GB
  1 vit më parë
  Kontakto shitësin
  Quick Sales Apple iPhone 14 Pro Max 512Gb/256GB
  Mitrovicë, XK
  Telefonë Ineligjent (Smart)
  1 vit më parë
  Quick Sales Apple iPhone 14 Pro Max 512Gb/256GB Buy 3 get 1 free Brand new Apple iPhone 14 Pro Max and 14 Pro With 12 Months warranty. Apple iPhone 14 Pro and Pro Max 1TBApple iPhone 14 Pro and Pro Max 512GbApple iPhone 14 Pro and Pro Max 256GBApple iPhone 14 Pro and Pro Max 128GB Apple iPhone 13 Pro and 13 Pro MaxAppl...
  Vendndodhja: Mitrovicë, Mitrovica, XK
  Kontakto shitësin
  158 persona e panë
  Shtuar 1 vit më parë