220 €
Lavatrice Bosch

Elektronike - Elektroshëpiake
Publikuar 1 vit më parë
119 parje
Nuk ka foto

220 €
Lavatrice Bosch

Elektronike - Elektroshëpiake
Publikuar 1 vit më parë
119 parje

Përshkrimi

Lavadrice e perdorur Origjinale pothuejse e re ,me garanci deri ne 6 muaj 

  Detaje

Vote
Result 0 votes
Dano Em ti ar
0 votes

Profili: Dano Em ti ar

Dano Em ti ar
Dano Em ti ar Regjistruar 1+ vit Në linjë 1 vit më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Dano Em ti ar (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Dano Em ti ar
  Dano Em ti ar
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 1+ vit
  Në linjë 1 vit më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Cakran, Fier, Fier, Shqipëri
  40.72389, 19.55611

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  220 € Lavatrice Bosch nga Dano Em ti ar