Kërko

Kontakto shitësin
Projektim dhe Zbatim Arkitektonik

Inxhinieri – Arkitekturë
Publikuar 2 javë më parë
32 parje

Kontakto shitësin
Projektim dhe Zbatim Arkitektonik

Inxhinieri – Arkitekturë
Publikuar 2 javë më parë
32 parje

Përshkrimi

Projektim në Nivelin më të Lartë

Pavarësisht se ku apo çfarë doni të ndërtoni, ne mobilizojmë vlerën dhe realizojmë projektin tuaj.

Misioni ynë është të krijojmë dizajne të jashtëzakonshme dhe të qëndrueshme që transformojnë ambiente dhe ndërtojnë lidhje me komunitetin dhe klientët tanë.

01. Projektim Rezidencial (Përfshin shtëpitë individuale, apartamente dhe konviktet.)

02. Projektim Komercial (Ndërtesat e destinuara për biznes, si dyqane, zyra, dhe hotele.)

03. Projektim Institucional (Përfshin shkolla, spitale, dhe ndërtesa qeveritare.)
 
04. Projektim Industrial (Fabrikat dhe ndërtesat për prodhimin dhe përpunimin industrial.)
 
05. Projektim Rekreativ (Përfshin stadiumet, teatrot, muzeumet dhe hapësirat e tjera për aktivitete dhe argëtim.)

06. Vizualizime 2D, 3D, Animacione, Fotoreale, Virtuale

 

Vote
Result 0 votes
Gentian Lloshi
0 votes

Profili: Gentian Lloshi

Gentian Lloshi
Gentian Lloshi Regjistruar 2+ javë Në linjë 2 javë më parë
Përshkrimi i shitësit Studio Arkitekture Fier.
Studio Arkitekture është një firmë e njohur arkitekturore me bazë në Shqipëri, e njohur për zgjidhjet e saj inovative dhe të qëndrueshme të projektimit.
E themeluar në vitin 2015 nga një ekip arkitektësh me përvojë, studioja ka fituar njohje për punën e saj të jashtëzakonshme në fusha të ndryshme arkitekturore, duke përfshirë projekte rezidenciale, tregtare, publike dhe urbanistike.
Qasja e Studio Arkitekture thekson integrimin e konsideratave mjedisore në dizajnin arkitektonik, duke rezultuar në ndërtesa që nuk janë vetëm estetikisht të këndshme, por edhe me efikasitet energjetik dhe të përgjegjshme ndaj mjedisit.
Filozofia e dizajnit të firmës është e rrënjosur në besimin se arkitektura duhet të rrisë cilësinë e jetës duke krijuar hapësira funksionale, komode dhe stimuluese vizuale. Portofoli i Studio Arkitekture shfaq një gamë të larmishme projektesh, secili i përshtatur për nevojat dhe aspiratat specifike të klientëve të saj.
Nga vilat elegante rezidenciale te komplekset moderne tregtare, dizajnet e studios karakterizohen nga vëmendja ndaj detajeve, përdorimi i materialeve inovative dhe përkushtimi ndaj praktikave të qëndrueshme.Reputacioni i Studio Arkitekture si një firmë lider arkitekturore në Shqipëri vazhdon të rritet dhe ekipi i saj i arkitektëve të talentuar është i përkushtuar për të nxitur kufijtë e dizajnit arkitektonik duke krijuar hapësira të qëndrueshme dhe frymëzuese për klientët e saj.
Tasi Dema, 9301, Fier, Fier, Shqipëri

Kontakto: Gentian Lloshi (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Gentian Lloshi
  Gentian Lloshi
  1 njoftime aktive
  Biznes
  Regjistruar 2+ javë
  Në linjë 2 javë më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Tasi Dema, 9301, Fier, Fier, Fier, Shqipëri
  40.72389, 19.55611

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik Projektim dhe Zbatim Arkitektonik
  Kontakto shitësin Projektim dhe Zbatim Arkitektonik nga Gentian Lloshi