Kërko

17,054 L
Dru zjarri – 40 cm – balon në paletë 2 m³ – Extra Dry

Burime Njerzore - Psikolog
Publikuar 2 javë më parë
19 parje

17,054 L
Dru zjarri – 40 cm – balon në paletë 2 m³ – Extra Dry

Burime Njerzore - Psikolog
Publikuar 2 javë më parë
19 parje

Përshkrimi

Dru me performancë të lartë, gati për t'u djegur, i tharë në furrë.
1 paletë është e barabartë me 2.4 metra kub dru për nga vlera kalorifike.

Të prodhuara nga speciet më të mira të drurit të fortë (lisi, shkoza, ahu, hiri), ato ndahen dhe thahen në një nivel lagështie më të vogël se 20%.

Ky dru i thatë garanton performancë maksimale nga pajisja juaj me 30% më pak konsum në krahasim me drurin komercial.

Prandaj, ju ngrohni më shumë me një vëllim më të vogël druri, vëllimi i paletës është 1,85 stere, por i barabartë me 2,4 stere për nga vlera kalorifike.

 E disponueshme në gjatësi 40 cm, por edhe në trungje 25 cm, trungje 30 cm dhe trungje 33 cm.

Dorëzimi në shtëpi afërsisht 1 javë

Vote
Result 0 votes
Julia Kuczmanova
0 votes

Profili: Julia Kuczmanova

Julia Kuczmanova
Julia Kuczmanova Regjistruar 2+ javë Në linjë 2 javë më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Julia Kuczmanova (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Julia Kuczmanova
  Julia Kuczmanova
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 2+ javë
  Në linjë 2 javë më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Kamëz, Tirana, Shqipëri
  41.38167, 19.76028

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Dru zjarri – 40 cm – balon në paletë 2 m³ – Extra Dry Dru zjarri – 40 cm – balon në paletë 2 m³ – Extra Dry
  17,054 L Dru zjarri – 40 cm – balon në paletë 2 m³ – Extra Dry nga Julia Kuczmanova