Kërko

2 L
Breshka ( EUR 32 )

Rroba
Publikuar 5 muaj më parë
103 parje

2 L
Breshka ( EUR 32 )

Rroba
Publikuar 5 muaj më parë
103 parje

Përshkrimi

Rroba ne gjendje te mire 

Vote
Result 0 votes
Irida Murati
0 votes

Profili: Irida Murati

Irida Murati
Irida Murati Regjistruar 5+ muaj Në linjë 5 muaj më parë
Përshkrimi i shitësit Nuk ka përshkrim të lënë nga shitësi

Kontakto: Irida Murati (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit Detajet

  Irida Murati
  Irida Murati
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Regjistruar 5+ muaj
  Në linjë 5 muaj më parë
  Kontakto Të gjithë njoftimet

  Vendndodhja e publikimit

  Lagja “24 Maj”, 9401, Vlore, Vlorë, Vlorë, Shqipëri
  40.4686, 19.48318

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Breshka ( EUR 32 )
  2 L Breshka ( EUR 32 ) nga Irida Murati