750 €
Cutter me sy optik

Kompjuter - Laptop
Publikuar 1 vit më parë
492 parje

750 €
Cutter me sy optik

Kompjuter - Laptop
Publikuar 1 vit më parë
492 parje

Përshkrimi

Karakteristikat e produktit:
1 dizajn të dyfishtë pinch rul
2 kanë nevojë vetëm për një çelës për të instaluar shoferin
3 Ndërfaqja: USB / U disk / Serial port (standard)
4 6 inç me ekran me prekje të ekranit të madh në të gjithë botën, mund të veprojë duke prekur panelin direkt.
5 Mund ta lexoni datën direkt nga shoferi USB flash, i cili mund të funksionojë në mënyrë të pavarur pa PC.
6 Presion i madh: 1000g
7 Shpejtësi e lartë: 800mm / s
8 Prerje e avancuar automatike e kontureve
9 Memorie të mëdha: 1GB, skedari i transferimit nuk rrëzon më shumë se tre orë
10 ARM7 CPU 64-bit, mbështetje të fitojë sistemin e operimit XP / 7/8/10, prerje të avancuar të qetë.


shitet për arsyeje të mos ditjes së punimit me pajsijen dhe eshte i ri i paperdorur, vjen me pajisjet përcjellëse për qëndrim në këmbë dhe cd me softuerin e saj.

  Detaje

Vote
Result 0 votes

Kontakto: Bedri (shitësi)

  Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni me një llogari të re, që të kontaktoni reklamuesin.
  Për t'u mbrojtur nga aktivitetet e jashtëligjëshme, ne mund ta kontrollojmë mesazhin tuaj përpara se t'i përcillet marrësit, dhe nëse është e nevojshme, ta bllokojmë atë.

  Detajet e shitësit

  Bedri
  Bedri
  1 njoftime aktive
  Shitës Privat
  Përdorues i paregjistruar
  Kontakto

  Vendndodhja e publikimit

  Hani i Elezit, Ferizaj, Kosova
  42.15, 21.29667

  Bëni Kujdes!

  Asnjëherë mos paguani ndonjë depozitë në një llogari bankare derisa të keni takuar shitësin, ose nënshkruar një akt marrëveshje shitblerje. Asnjë reklamues serioz nuk kërkon paradhënie përpara se të takoheni. Marrja e një emaili me një kartë identiteti të skanuar nuk do të thotë që ju e keni identifikuar personin. Çdo veprim i mëtejshëm bëhet vetëm pasi të nënshkruani një akt marrëveshje shitblerje.
  Cutter me sy optik Cutter me sy optik
  750 € Cutter me sy optik nga Bedri